Ons aanbod

Oefentherapie Cesar/Mensendieck

Wil jij onbezorgd en zonder pijn kunnen bewegen? Geen last meer van je nek- en schouders tijdens het werk of van je heupen, knieën en voeten tijdens het lopen? Een keer een dag door kunnen zonder hoofdpijn?

Misschien ben je zelf op zoek gegaan naar een oplossing voor je klachten, of ben je verwezen door je (huis)arts of kennis. Je bent op de goede plek, we denken graag met je mee en staan voor je klaar om je te helpen naar pijnvrij, soepel bewegen!

Kinderoefentherapie

Wil jij dat je kind met vertrouwen het klimrek in gaat? Dat het meer plezier heeft in de zwemles of gymles of leesbaar en pijnvrij leert schrijven? Dat het op school durft te beginnen aan een knutselwerkje omdat het knippen of vouwen eindelijk lukt? Wij helpen jouw kind graag verder zodat het motorisch vaardig wordt, zelfvertrouwen krijgt en weer plezier heeft in bewegen! Maak een afspraak en jouw kind kan vaak binnen een week starten.

Slaapoefentherapie

Wil jij weer blij worden van je bed? Niet meer opzien tegen slapen maar vol vertrouwen de nacht in gaan? Meer energie hebben voor jezelf, je gezin, je werk en je vrienden? Weer uitgerust en vol energie wakker worden?

Wij helpen je! Wist je dat wij binnen 2-6 behandelingen al kunnen leren om weer heerlijk te slapen? Kun je niet wachten tot je weer een nacht lekker door kan slapen? Neem direct contact ons op. We bieden ook slaapoefentherapie aan voor baby’s en jonge kinderen, kinderen vanaf 7 jaar en tieners.

Bekkenoefentherapie

Bij bekken(bodem)klachten heb je bijvoorbeeld pijn in je lage rug, SI-gewrichten, stuit of schaambeen of je hebt last van incontinentie, obstipatie etc. Bekken(bodem)klachten zijn heel breed, ze kunnen voor komen tijdens je zwangerschap, maar ook wanneer je ouder wordt, tiener bent en ook mannen kunnen hier last van hebben.

Wil je weer pijnvrij bewegen, controle hebben over continentie en vrij zijn om te gaan en staan waar je wilt? Wij helpen je weer de regie te krijgen over je eigen lijf en beweging!

Peutergym

Bij de peutergym ga je heerlijk springen, rollen, klimmen, vangen, mikken en nog veel meer. Onder begeleiding werk je spelenderwijs aan jouw motorische ontwikkeling. Door samen te bewegen met je leeftijdsgenoten leer je niet alleen bewegen maar ook samen spelen, op je beurt wachten en om hulp vragen. Dat kun je mooi vast in je rugzak doen voor als je naar de basisschool gaat…

Ga naar de inhoud