Inschrijven Fit & Fun

Wat is Fit & Fun?

Fit & Fun is een sportcursus voor kinderen. De kinderen sporten twee keer per week voor de duur van 15 weken. De sportles duurt 1 uur en is onder begeleiding van een (kinder) oefentherapeut. Tijdens de sportlessen worden diverse sporten aangeboden om uw kind te laten ontdekken welke sport bij hem/haar past. Daarnaast is er aandacht voor het aanleren van buitenspelactiviteiten en gezonde voeding.

Van u als ouder(s)/verzorgers wordt betrokkenheid verwacht doordat u aanwezig bent tijdens intake, tussen- en eindevaluatie. Ook bent u aanwezig tijdens de vier ouderbijeenkomsten.

Ons doel

Het doel van Fit & Fun is het verbeteren van de leefstijl van uw kind met overgewicht of obesitas. Wij streven er naar dat het gewicht van uw kind aan het einde van het project gelijk is gebleven of is gedaald. En dat uw kind na het project met veel plezier deelneemt binnen een sportvereniging of de Haagse sporttuin Duindorp. 

Voor wie?

Kinderen in Duindorp van groep 3 t/m 8 met overgewicht of obesitas. Naar ADO stadion! Uw kind mag bij deelname aan Fit & Fun met de hele groep op bezoek bij het ADO stadion!

Waar/Wanneer?

De lessen zijn op maandag en donderdag van 15:15 tot 16:15 uur in de sporttuinen in Duindorp. De nieuwe cursus start op 1 oktober 2018 en 4 februari 2019.
(Tesselsestraat 61, 2583 JH Den Haag)

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eveline van de Ven van balans in bewegen, telefoon: 0628310659 email:eveline@balansinbewegen.com

Aanmelding en kosten

Hieronder vindt u een formulier om uw kind digitaal aan te melden. Op de achterkant van de brochure staat een aanmeldformulier die u kunt invullen en inleveren bij de leerkracht van uw kind of een medewerker van de JGZ. Als u een ooievaarspas heeft, betaalt u €0,- heeft u deze pas niet, dan betaalt u €20,-

Aanmelden

Kind/Jongere

Geslacht:
Jongen
Meisje